
Kuvassa vasemmalla raparperipiirakka.
Oikealla piirakka ilman täytteitä.
Kuva on otettu ennen paistamista siis.
Muunsin tavallisen, helpon ja nopean marjapiirakan ohjetta vaihtamalla jauhot, sokerin, nesteen ja rasvan, siis melkein kaikki raaka-aineet, Dharma Putiikin tuotteisiin.
Nopea marjapiirakka (uunipellillinen)
0,5 dl kookosjauhoja
0,5 dl mantelijauhoja
n. 2 dl gluteenitonta jauhoseosta (esim. Pirkka tai Sunnuntai)
3 dl intiaanisokeria
4 kanamunaa
2 dl nestettä (esim. maitoa, mehua, kookosmaitoa, mantelimaitoa)
200 g kookosöljyä (sulata tarvittaessa hieman mikrossa)
6 dl marjoja (mustikoita, vadelmia, raparperia, viinimarjoja yms.)
TAI
( 3 rkl kaakaojauhetta, jos haluat tehdä suklaisen version)
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Vatkaa toisessa kulhossa kananmunien rakeen rikki.
Lisää kuivat aineet hyvin sekoittaen joukkoon, lisää neste ja öljy.
Sekoita tasaiseksi.
Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Ripottele marjat pinnalle (voit halutessasi laitttaa kookoshiutaleita marjojen päälle).
Paista 225 asteessa n.20-30 min.