
Intiaanisokeri eli täysruokosokeri on kuivattua, mutta muuten käsittelemätöntä sokeriruokomehua. Etelä-Amerikan sydämessä, maassa, jossa ei ole tarvetta käyttää tehoviljelyä, kasvaa ravintorikas vanhan lajikkeen hidaskasvuinen sokeriruoko, jonka mehu puristetaan helläväraisesti. Tämä mehu kuivataan miedolla lämmöllä ja sen vuoksi kaikki sokeriruo'on tärkeät ainesosat, vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät. Tämän jälkeen kuivatettu mehu jauhetaan ja pussitetaan. Sokeria ei kiteytetä eikä sen valmistuksessa tarvita muita lisäaineita, paitsi pH:n loppukontrolliin pieni määrä kalsiumia.
Jaksamisjuoma:
2 dl Intiaanisokeri-täysruokosokeria
¼ tl Ruususuola-kristallisuolaa
3dl vettä
Ruokajuoma:
3rkl Intiaanisokeri-täysruokosokeria
¼ tl Ruususuola-kristallisuolaa
1,5l vettä
Ja tässä linkki Keittiökameleontin sivuilta löytyvään sima ohjeeseen:
http://keittiokameleontti.blogspot.fi/2010/04/intiaanisimaa.html

Vappuun on vielä muutama viikko aikaa eli hyvin ehtii tilaamaan intiaanisokeria Dharma Putiikista.
Tällä hetkellä saatavilla on 800g pusseja 9,00 €.
Pikapikaa siis tilaamaan, hyvällä onnella saat sokeripussukan jo pääsiäiseksi ja voit käyttää sitä pääsiäisleipomustesi tekoonkin =)
Munarikasta pääsiäistä kaikille!