Dharma Putiikki
  • Etusivu
  • Palvelut
  • Tuotteet
    • Aloe Vera / Forever Living Products
    • Intiaanisokeri
    • Kristallisuola >
      • Kristallisuolan käyttövinkkejä
      • Kauneus >
        • Isoäiti Agafian pakurisaippua
      • Sensecare-piippu
      • Suolaa hevosille
      • Suolatuikku
      • Epsom-suola
    • Kookosöljy >
      • Kookosöljyn käyttövinkkejä
    • Shea butter
    • Magnesiumöljy
    • Baench Pure Care – kylmäpuristetut ihonhoitoöljyt
  • Ajankohtaista
    • Uutuuksia
    • Koti-illan emännälle / isännälle
  • Dharma Blog
  • Yhteydenottolomake
  • Yhteystiedot
  • Kuvia
  • Yrittäjän esittely

Mantelinen mutakakku

11/23/2013

0 Comments

 
Kakkuteemalla jatketaan...Tää postaus on viime viikonlopun kutsujen vieraiden pyynnöstä. Oli kuulemma niin hyvää kakkua, että pitäis ohje saada. Lupasin siis yrittää muistaa mitä kaikkkea kakkuun laitoin. On mulla tuo alkuperäine ohje tuossa, mutta kun mulla on edelleen paha tapa mennä heti muklaileen noita ohjeita ;)
Picture
Kuvassa oleva kakku ei ollut kutsuilla tarjottu kakku vaan sen sisar, jonka tein systerille synttärikakuksi. Muuten sama, mutta tässä kokeilin päällisen toisella tavalla ja "taiteilin" numerot päälle...








Mantelinen mutakakku (gluteeniton)

125 g       kookosöljyä
1    dl       intiaanisokeria
3             kananmunaa
125 g       tummaa suklaata
50   g       mantelijauhoa
75   g       hasselpähkinäjauhoa

Kuorrutus:
100 g       tummaa suklaata
2    rkl      kermaa

Vaahdota kookosöljy ja sokeri. 
Lisää kanamunat yksitellen koko ajan vatkaten.
Sulata suklaa laakeasssa astiassa mikrossa: 30 sekunttia kerrallaan, sekoita välillä, kunnes suklaa on sulanut.
Kääntele suklaa sula taikinan joukkoon.
Sekoita taikinan joukkoon manteli- ja hasselpähkinäjauho.
Kaada voideltuun irtopohja vuokaan (halk. n. 20 cm) ja tasoita.
Paista 200 asteessa 20 min. 
Alenna lämpötila 175 asteeseen ja paista vielä 10 min.
Kakku saa jäädä keskeltä kosteaksi.
Irrota kakku vuoasta vähän jäähtyneenä.
Mittaa kuorrutuksen aineet kattilaan ja lämmitä kunnes suklaa on sulanut kermaan.
Levitä kakun päälle. 
Nosta kylmään jähmettymään.

Herkullista joulun odotusta =D





0 Comments

    Author

    Heippa, olen Anu Dharma Putiikista. Kerään tänne blogiin kokemuksiani ja kokeiluitani tuotteistani. Kokeilut sisältävät niin ulkoisesti kuin sisäisestikin testattuja juttuja =D 

    Archives

    April 2017
    March 2017
    July 2016
    May 2016
    March 2016
    January 2016
    September 2015
    June 2015
    April 2015
    March 2015
    January 2015
    November 2014
    October 2014
    September 2014
    August 2014
    June 2014
    May 2014
    April 2014
    March 2014
    February 2014
    January 2014
    December 2013
    November 2013
    October 2013
    September 2013
    July 2013
    June 2013
    April 2013
    March 2013
    January 2013
    December 2012
    November 2012
    October 2012
    September 2012
    August 2012
    July 2012
    June 2012
    May 2012
    April 2012
    March 2012

    RSS Feed

Powered by Create your own unique website with customizable templates.